Khamis, 26 November 2015

Kerja banyak...

Assalamualaikum,

Sebulan dua ini memang sibuk. Yang terbaru, CEO dan Pengerusi nak datang Kuching attend event dengan HDC.

Seperti biasa, kalau VIP datang dari KL, tunggang langganglah ofis nak buat persiapan menyambut kedatangan mereka. Susun itenirary, buat appointment, booking hotel, set kenderaan dan macam-macam lagi. Letih.

Kasihan Wenndy, pening kepala dan risau dengan persiapan
Kasihan Azry, kepala serabut susun itenirary dan appointment
Kasihan Faizul, risau KPI banyak tak achieve
Kasihan Radzi dan Wan Junaidy, jadi driver. Kot2 jadi driver sampai malam

Saya pula, risau pasal progress kerja kat site yang slow dan lembab. KPI ke laut. Kontraktor pun dah merayu macam-macam kat saya. Mana nak site visit, susun report, release claim, event lagi.

Sabar je la...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan